Tel.: 089 71 63 32     E-mail: [email protected]

Verwarming

Verwarming

Verwarming

Een goed advies is van belang bij de aanschaf of onderhoud van uw CV-installaties. Voor de verwarming van uw woning of bedrijf kunt u gebruik maken van verschillende verwarmingssystemen. Hierbij kunt u denken aan bv. radiatoren, vloerverwarming, gas- of mazoutketels en warmtepompen.

Ventilatie

Onze ventilatiesystemen beantwoorden aan de recentste EPB-normen en worden met veel zorg gemonteerd.

Onderhoud ventilatie systemen

Europa is bezig met een wetgeving voor het onderhoud van ventilatie systemen. Wij als firma zijn er ons van bewust dat dit in de toekomst verplicht gaat worden. De buizen van het ventilatie systeem zijn een broeihaard van stof en bacteriën. Deze vragen een regelmaat aan onderhoud zo blijft u thuis ook een gezond klimaat behouden.

Wij Gerits Gustaaf hebben nu al geïnvesteerd in het nodige materiaal om uw ventilatie te kunnen onderhouden. We zijn ook bezig met verschillende merken om de juiste filters aan te schaffen. Zodoende blijft u ventilatie systeem optimaal werken.

Wat de juiste regelgeving gaat worden om periodiek u ventilatie systeem te onderhouden weten we nog niet, de filters zouden het best jaarlijks vervangen worden. Het buizensysteem zou het best om de 5 jaar volledig gereinigd worden.

Om het buizensysteem volledig te reinigen hebben wij gekozen om met de leverancier “goodway” samen te werken. Deze zijn gespecialiseerd in het juiste materiaal om ventilatie systemen te reinigen.

Bij het reinigen van de buizen in een residentiele woning zijn we +/- 4 uur bezig. Dit gebeurt zo goed als stofvrij. We zijn ook in de mogelijkheid om u een video voor en na te bezorgen. Hopend u hiermee van dienst te zijn Met vriendelijke groeten Gerits Gustaaf BVBA